قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران و درخشش رضا مومنی مقدم جوانان ایران با اقتدار قهرمان جام جهانی والیبال شدند کودتای خطیبی در مس کاپیتان پرسپولیس راهی فولاد شد تن هاخ در آستانه اخراج از لورکوزن پخش زنده بازی لیورپول و آرسنال (۹ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین فیل مهری هوای استقلال کرد! + عکس تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال ایران و هند در مسابقات کافا | ببر‌های آبی زیر چنگال یوز‌های ایرانی پخش زنده بازی والیبال ایران و ایتالیا در فینال جوانان جهان (۹ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایساک در یک قدمی لیورپول عملکرد ناامیدکننده آدان در دروازه استقلال | ۳ بازی، ۵ گل خورده اعتراض هواداران استقلال به برگزاری بازی لیگ نخبگان در شهر قدس گلر سیتی در راه ترکیه گلر لژیونر فوتسال مشهد: می‌خواهم گلر پرنده باشم! کوشکی اردوی تیم ملی را ترک کرد طارمی: المپیاکوس هواداران پرشوری دارد تاریخ و ساعت بازی آرسنال و لیورپول | حمله توپچی‌ها به طلسم شوم! تاریخ و ساعت بازی ایران و ایتالیا در فینال والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ | یک پله تا بام جهان باشگاه پرسپولیس در واکنش به محرومیت پیروانی: تا رأی نهایی مشکلی برای فعالیت ندارد مومنی‌مقدم: به غیر از مدال طلا به عنوان دیگری راضی نخواهیم شد
سرخط خبرها

منتقد شفر چگونه از نساجی جدا شد؟ | نقدی بر اظهارات محمود فکری

  • کد خبر: ۴۹۱۵۹
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۷
منتقد شفر چگونه از نساجی جدا شد؟ | نقدی بر اظهارات محمود فکری
محمود فکری درحالی شفر را به‌دلیل دریافت مطالباتش و آنچه او بی‌توجهی به باز‌شدن پنجره نقل و انتقالات می‌داند، مقصر خواند که خود در فضای نا‌مناسبی از نساجی جدا شد و به این تیم بی‌توجهی کرد.

گروه ورزش|شهرآرا نیوز، باشگاه استقلال از زمانی که شفر را از تمرین خود اخراج کرد تا این اواخر که ناچار به پرداخت بدهی این مربی آلمانی بود یک سال و نیم فرصت داشت تا خود را از این پرونده رها کند. در حقیقت آن قدر فرصت پیش روی مدیران باشگاه استقلال بود که حتی اجازه ندهند کار به شکایت بکشد اما آن‌قدر در مواجهه با درخواست‌های سرمربی سابق و تهدید‌های او بی‌توجهی شد که درنهایت شفر نیز وکیلش را به کار گرفت و شکایتی بلند بالا از استقلال مطرح کرد و درنهایت نیز حرفش را هم به کرسی نشاند تا استقلال ناچار به پرداخت بدهی‌اش شود.

فیفا درخصوص این پرونده بارها به باشگاه استقلال اخطار داد اما مدیران یکی بعد از دیگری نسبت به این موضوع بی توجهی نشان دادند تا اینکه پنجره استقلال به دلیل سستی همین مدیران بسته شد. سرمربی استقلال اما به جای انتقاد از مدیرانی که استقلال را به این نقطه رساندند وقتی با سوالی درباره ممنوعیت استفاده از بازیکنان جدید مواجه شد بلافاصله از شفر انتقاد و رفتار او را ناجوانمردانه دانست درحالی که باشگاه استقلال باید عرفا واخلاقا تمام مطالبات این مربی را پرداخت می کرد و اجازه نمی‌داد فضا به سمت شکایت پیش برود. محمود فکری که خود با شرایط عجیبی از نساجی جدا شد و اخلاق را در این ماجرا زیر پا گذاشت منتقد رفتار وینفرد شفر است که واکنشی حرفه‌ای را به ماجراهای رخ داده نشان داده و خواستار حقوقش از باشگاه استقلال شده است. باید توجه داشت که شفر بعد از دریافت آخرین قسط خود تاییدیه‌ای را هم به فیفا ارسال کرد و آنچه باعث تاخیر دراین فرایند شد، بی‌توجهی مدیران استقلال و از دست دادن فرصت‌های متعدد بود.

در این شرایط بهتر بود که سرمربی استقلال به جای آنکه شفر را نقد کند درباره این موضوع اساسا اظهار‌نظر نمی‌کرد تا امروز رفتار خود آقای سرمربی با باشگاه سابق در اذهان تداعی نشود. به قول معروف بهتر است همیشه انسان یک سوزن به خودش بزند و یک جوالدوز به دیگران تا این‌گونه مورد نقد قرار نگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->